hola beautiful

Jag vet inte vad som är felet med mig ena stunden gör jag en blogg och känner att allt är skit bra, sen 3 minuter efter kommer jag på att det var en riiktigt dålig idé. Nu tycker jag att allt är skit bra, får väl försöka göra det här inlägget snabbt innan jag ändrar mig.

Idag har vi tonåringar in my neighbourhood åkt moped, det är roligt att vi oxå kan bli stora :)    Det är ju oxå grymt skönt nu när vi har sommarlov. På lördag åker jag till mallorca, längtar snart ihjäl mig..
Jo, vet ni vad som hände, jag vet inte vad som är fel på mig men jag är på kändisjakt på facebook, jag förväntar mig inte direkt att dom ska acceptera men det är ju ballt att en riktigt känd person accepterar eller nobbar då har dom ju iaf brytt sig.. Haha, men en av kändisarna jag hade frågat var Selena Gomez, vet ni, HON ACCEPTERADE, nu tänker ni säkert ah sure att det var hon, men jag skämtar inte det var den riktiga Selena!  I know I am so damn cool!
Nu får vi se vilka som mer accepterar och nobbar
lov u all!

SHAME ON U


Så känner jag för Svenska landslaget. STORT kryss på Kim Källström som missade straffen, och klutter över Lars Lagerbäck för att han bestämde vart alla skulle spela som inte blev någe bra. STORT hjärta till Zlatan och Henke som jag inte såg på bilden. Sen ett lite mindre hjärta till Isaksson och Rami dom som leker döda är Marcus Allbäck, Fredrik Ljungberg och Tobias Linderoth.

Tack för mig


RSS 2.0